Skogsvägen

Bli medlem idag!

Alla är välkomna att delta, oavsett förkunskaper och självuppskattad förmåga. Vi försöker vara inkluderande och öppna i våra aktiviteter och grundläggande i vår kunskapsutjämning.

Vad ingår i mitt medlemskap?

Utöver gemenskapen med likasinnade friluftsintresserade kamrater får du möjlighet att delta på alla våra aktiviteter och rösträtt på årsmötet. Vid medlemskap får du också ett snyggt tygmärke med Röda räven och våra värdeord på.

Hur går jag med?

Medlemskapet gäller för ett kalenderår, registrering i oktober-december gäller hela kommande år. Allt vi kräver av dig är att du ställer upp på våra stadgar, principförklaring och värdegrundsbeskrivning samt vill vara med på våra aktiviteter efter förmåga.

Fyll i dina uppgifter i formuläret och sätt in 100:- på bankgiro 300-1179 eller via Swish till 123 041 0399, ange namn som betalningsmeddelande. Efter mottagen betalning och inskickade uppgifter godkänns din ansökan av styrelsen.

Vill du betala mer än 100:-, till exempel 1‰ av årsinkomst eller så som solidarisk handlig så uppmuntras detta givetvis.